Szolgáltatásaink

Mátra Taxi Egyesület – Szolgáltatásaink

Mátra Taxi Egyesület - Szolgáltatások

Sofőrszolgálat

A Mátra Taxi Egyesület megalakulásával, megújítottuk, kibővítettük szolgáltatásaink listáját.

Diszpécserszolgálatunk éjjel-nappal fogadja hívásait, és sofõrünk rövid időn belül megérkezik, hogy Önt és autóját biztonságban hazavigye.

  • Ha Ön fáradt, és nincs kedve hazáig gyötrõdni a városi forgalomban.
  • Party-n vagy üzleti vacsorán bulizott és megivott néhány sört.
  • Autóját nem szívesen hagyná idegen helyen.
  • Búcsú a jogosítványtól? A bódult vezetés nem csak a százezres büntetés miatt veszélyes.
  • Ha vidéki tárgyalásra megy, és útközben még át kellene néznie az ügyiratait, de
    erre a kormányt tartva alkalma sem nyílik.
  • Ha autóját vidéken, külföldön szervizben hagyta és nincs ideje visszamenni érte.

Kívánságára elvisszük Önt és autóját bárhonnan, bárhová.

 

Tehertaxi:

Költözködne? Szeretné bútorait, nagyobb értéktárgyait biztonságban szállítani? Akkor megtalálta a lehető legjobb lehetőséget!
Cégünk megújult, és már akár tehertaxi szolgáltatást is tudunk önnek nyújtani. Sofőrjeink több 10 éves tapasztalattal rendelkeznek, biztonságban eljuttatják értéktárgyait ahova szeretné, esztétikai hiba nélkül!

Repülőtéri szállítások:

Amikor az embernek indul a repülője, minden perc számít. Ha igénybe veszi a mi repülőtéri transzfer szolgáltatásunkat, biztosítjuk arról, hogy időben odaér az ön számára kijelölt terminálhoz késés nélkül, így időben és kényelmesen elkészülhet indulás előtt, hogy nehogy valami fontos értéke otthon maradjon indulás előtt a kapkodásban.  Mi biztonságban eljuttatjuk önt, üzleti partnerét, barátját vagy akár a családját is a megfelelő helyre, hogy ön nyugodtan élvezhesse az utazás hátralevő részét.

Megéri igénybe venni a szolgáltatásunkat mert:

Időt spórolunk önnek. Az otthoni rohanás, a repülőtéri szenvedés, hogy eljusson a megfelelő terminálig megszűnik. Mi gyorsan, és biztonságban juttatjuk el indulásának helyszínére.
Nem kell a tömegközlekedéshez igazítania indulását, érkezését. Ha későn este érkezik meg repülőgépe, lehet, hogy csak reggel jutna haza. De mi éjjel nappal rendelkezésére állunk, ha felhívja a 24 órás diszpécser szolgálatunkat.
Nem kell az autója miatt aggódnia. A repülőtéri parkolóban hagyott autó csak stresszt jelent. Vajon minden értéket kivett belőle? Ott lesz még az autó amikor megérkezik? A mi szolgálatainkat igénybe véve ez a stressz a múlté!
Vigyázunk szeretteire! Ha valamelyik családtagja, barátja, esetleg üzleti partnere utazik önhöz, esetleg elutazik valahova, mi  biztonságban eljuttatjuk ú a megfelelő helyre.
Szállítjuk a csomagjait! Autóinkba nagy mennyiségű csomag fér, akár több ember számára szükséges csomagot is tudunk szállítani.
Nem kell több autót hívnia! Autóink nagy utastérrel rendelkeznek, egyszerre akár 7 embert is tudunk szállítani, így az egész utazás során együtt maradhatnak.

A Mátra Taxi Egyesület szeretettel várja az önnel való együttműködést!