Fizetési lehetőségek

Mátra Taxi Egyesület - Fizetési Lehetőségek

Mátra Taxi Egyesület

Megújultak a fizetési lehetőségeink

 

Egyesületünk megújításakor, a fizetési lehetőségeink is kibővültek.  A legmodernebb technológiák segítségével fejlesztettük taxijainkat. A leendő és volt utasaink már fizethetnek átutalással, vagy akár bankkártyával is. (Ezeket a fizetési igényeket, kérjük a taxik rendelésekor előre jelezzék!)

Szerződéses partnereink, A Mátra Taxi Egyesület szolgáltatásai igénybevételekor kedvezményekre jogosultak!
Mátra Taxi Fizetési lehetőségek

Fizetés készpénzzel

 Ezzel a módszerrel utasaink, a fuvar végeztekor rendezhetik sofőrjeinknek az utazás díját, a cég hivatalos tarifáinak alapján.

 

Fizetés banki átutalással

A Mátra Taxi Egyesület lehetőséget nyújt a banki átutalással történő fizetésre. Szerződött partnereinknek lehetősége van az utazás után átutalással kiegyenlíteni számláját. Ahhoz, hogy ezt megtehesse, kérem vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

 

Fizetés bankkártyával

Ha nem akar csak azért készpénzt magával hordani, hogy igénybe tudja venni a szolgáltatásainkat, akkor jó hírünk van az ön számára. A Mátra Taxi Egyesületnél már elérhető a bankkártyával történő fizetés is.(A díjazás, a cég hivatalos tarifái alapján történik) Ahhoz, hogy kihasználhassa ezt a lehetőséget, és ennek előnyeit,  csak annyit kell tennie, hogy taxirendeléskor diszpécserünknek bejelenti a kártyával történő fizetési igényét, és mi olyan autót küldünk, amiben ezt megteheti.  ( Kártyás fizetés elérhető Visa, Visa Electron, Mastercd és AMEX kártyákkal.)

Szerződéses partnereink számára kedvezmény!
Szerződéses partnereink számára elérhető a taxi elhagyása után történő banki átutalás!